lørdag 31. desember 2011

GODT NYTT ÅR!

DiY av en vedkubbe. Borr tre hull. Sett i lys, sleng på litt pynt. Voliá!

Jeg gleder meg til et nytt år med nye muligheter, bokstavelig talt. Vi har bestemt oss for å flytte. Iiiik.
Man kan ta jenta ut av byen, men man kan ikke ta byen ut av jenta.
 Nå har vi bodd "på landet" i 6 år og jeg har innsett at bylivet er et stort savn. Tobias begynner på skolen til høsten, så til den tid skal vi være i nytt hus/leilighet. Det blir et spennende år. Kanskje det blir mer skole på meg også? Forskjellige valg som skal bli tatt den neste tiden.

Jeg har trua på 2012.
Jeg begynner med blanke ark.
Jeg gleder meg.

De beste ønsker om et FLOTT nytt år til deg.

*

Marlene

fredag 30. desember 2011

Sløvings


Jeg kom meg ut av senga idag. Til slutt. Etter en hyggelig kveld med naboer, baileys og et glass rødvin for mye. Trivelig når mamsen vil ha  en kos med minstejenta men får beskjed om at "du lokte ækkelt!!".....
Vel... Hodepina er nå nesten vekk, og vi er klar for lunch hos svigermormor.
Hei hurra!


Det eneste jeg har gjort idag utenom å sove er å pynte planken min. Den fant jeg for en stund siden og har ligget i garasjen på tørk og i vente på at jeg skulle finne på noe å gjøre med den. Tenk at det kan være SÅ enkelt som dette! Var pittelit lei av den røde pynten på bordet, så det var greit å bytte ut litt. Det er jo fremdeles litt julete? ;) Stjernene er brettet av gavetråd. Tynn gavetråd. Skikkelig pill! Men det gikk. Søte ble de. ;)

Lunch vi nå ja.. Hei Nuh!

*

Marlene

torsdag 29. desember 2011

Cupcakes

Jeg fikk et cupcakes-sett til jul. Med silikonformer og en oppskriftsbok. Boken er sporløst forsvunnet og jeg skjønner IKKE hvor den er blitt av. Dukker vel opp når vi tar "etterjulevasken". Silikonformene var i heeeelt min farge, men pytt. De funket bra likevell. Selv om jeg gjerne skulle hatt råååsa. Hihi..


Oppskriften på verdens beste vaniljemuffins er denne inne hos Manuela. Har brukt den massevis av ganger. Perfekt hver gang! Bak muffinsene på bildet, ser du kokeboken vi fikk av Mr. Mans mormor til jul. Scannet bilder fra hennes egne håndskrevne oppskrifter. Så stas!! Det er allerede bestilt litt, så jeg får se om jeg klarer å lage forskjellig godt med like godt resultat som henne.. Aurora har tegnet på gryteunderlag til oss i barnehagen og hos mormor har ungene også laget gryteunderlag, bare av oppskjærte treskiver isteden. Så fiiine! :)
Settet med sukkerskål og fløtemugge fikk vi av et søskenbarn og fra min bestevenninne fikk jeg den søte krukken med teksten "En sann venn er en som er der for deg når han heller ville vært et annet sted". Koooslig!

Nå skal vi gjøre oss klar for kalkunmiddag hos svigermor. Nommmmmm.

***

Marlene

onsdag 28. desember 2011

Kokeboka mi

Ja nå har jeg vært så lenge uten strøm, at det var en fryd når dem kom tilbake i ettermiddag. Duogdu så deilig. Gleder meg til skikkelig frokost imorgen med kokt egg og traktet kaffi! ;)

Forresten så holder jeg på med denne:
Lager min egen foto-koke-bok! Har tenkt på det lenge, og nå har jeg endelig begynt. Tror forsiden blir slik. Kanskje julegavetips til de nærmeste familiemedlemmene til neste år? Ikke dumt!

*

Marlene

Et etterlengtet innlegg


Ja-a.. For vi har vært uten strøm siden 1. juledag. GUD! Vi er fremdeles uten.. Men nå har vi fått oss aggregat og jeg fikk sneket meg til en kontakt i pc`n. ;)
Men fyttirakkern nå er jeg lei...
Dagmar har ikke vært grei med oss. Men det er vel alltids noen som har det verre.



Etter en liten luftetur var det ikke vanskelig å se at vinden har vært ganske sterk natt til 2. juledag. Det ligger store steiner, tang og tare langt oppå land. Trær er kolvet overalt. Det kom også en gummibåt flygende utfor huset vårt som vi fikk fatt i før den føk inn i bilene utenfor. Vi fant ut hvem som eide den, og det var ganske langt unna altså!


Det går hard utover telysene her i huset med andre ord. Koslig er det. Men etter snart 4 døgn, da er det IKKE koslig lenger. Gulvene er iskalde og vi står opp om morgnene i ullklær og ullabber, for å gå ut og hente ved og koke vatten på peisen så vi får oss en kaffitår. Takk Gud for strøm, for dette blir man lei av i lengden.
Det fine englespillet på bildet over fikk jeg forresten til jul. Det eneste som gjør meg glad i dette tussmørket for øyeblikket. Så koslig der det snurrer rundt og lyser opp rommet med små lysglimt.

Jeg kommer sterkere tilbake, når jeg får strøm. Nå frrrrrrrryser jeg. Får vel hive i mer ved.
Håper dere andre har en god OG VARM romjulstid. Unner ingen dette.

***

Klem
Marlene

fredag 23. desember 2011

GOD JUL!

Glade jul, hellige jul!
Engler daler ned i skjul.


Hit de flyver med paradisgrønt,
hvor de ser hva for  Gud er skjønt.


Lønnlig iblandt oss de går,
lønnlig iblandt oss de går.

***

Med dette de BESTE juleønsker til alle dere gode mennesker!

Klem
Marlene


torsdag 22. desember 2011

Pikekyss


Fikk så lyst å teste, vet ikke om jeg syns det er så godt, men det er iallefall dekorativt! Hihi.. Søte og rosa. Passet fint i stettfatet med lokk på. Oppskriften fant jeg inne hos Passion4baking. Så mye fristende der! :)
Karamellene kjøpte jeg på "Caramel" i storgata i Molde. Herligste butikken, med utrolig sprudlende og hyggelige damer. Ble glad når jeg handlet der jeg. Godt det finnes slike butikkannsatte. Virkelig glad i jobben sin.

Ellers har det blitt vasket noen maskiner med klær, gjesterom og senger er snart i orden og enda flere hårspenner er blitt til. Det gikk opp et lys for meg når jeg skulle til å sette meg ned idag. Limpistol! *Slåsegipannen* Jeg har jo limpistol! At jeg kunne være så  fjern. Nå sitter jo pynten på spennene BOM fast. ;) Fikk et glass meg gamle knapper av mormor for en stund siden, de har nå fått pryde mange hårspenner. Skal selvfølgelig vise de frem etterhvert. :)

Snart grøt-selskap hos en tante. Håper jeg får mandelen. TviTvi!

*

Klem
Marlene

onsdag 21. desember 2011

DiY og Nå har vi..

...vaska gølve og vi har børi ved. Og vi har satt opp fuggelband og vi har pynta tre.
Neida.
Vi har ikke vaske gølve. Vi har igrunn bare børi ved. Men rydda, dét har vi! Så når kidsa har ankommet barnehagen imorgen, skal mor finne moppen og sveipe gulva. Verre er vi ikke på det.


Fant ut at jeg tok litt bakings idag, før gulvvasken. Er sånn passe flink å rote når jeg holder på, så det tror jeg var smart.. Det ble grovbrød og horn.
Min enkle oppskrift på horn er som følger:

200 g smør
14 dl melk
litt salt
150 g tørrgjær
mel

Smelt smør, ha i melken og varm opp til lunkent. Ha i bakebolle og tilsett mel til en tykk suppe. Rør inn gjær og salt. Ha deretter i mel til passlig deig. Jeg bruker kjøkkenmaskin og har i mel til deigen "slipper" bollen. Lag horn, pensle med egg og stø over valmuefrø. 225 grader i ca 15-20 min.

 Gleder meg til julefrokostene. *vannimunnen*

Et par svibler fikk plass i to pip-kopper på kjøkkensjenken. Søtt!
Det enkle er ofte det beste. Bare å vente på at de popper opp og gir en deilig julelukt nå.


På døren kom en mini-pakke fra Kina idag. Fylt med hårspenner kjøpt på Ebay. Endelig fikk vi bruke blomstene Tobias og Aurora perlet for en stund siden. Å de ble så fiiiine. Ettersom Tobias er eneste hanen i søskenbarnflokken, fant vi ut at dette var en veldig fin julegave å lage fra han til alle jentene. Idéen til dette fikk jeg her.  Ikke enkelt å lime på da, selv om det er plate på spennene. Limen ville jo ikke sitte! Men siden jeg har en slik vanvittig smart samboer, så ordna det seg. Limen er nemlig ikke spesielt glad i fett, og når vi stryker dem blir perlene litt glatte. Kind of. Så med litt rødsprit på en klut vasket jeg baksiden på de, og vips, der satt de som støpt! Hva skulle jeg gjort uten han, sier jeg bare.. *ler*

Nå er det Flåklypa på dvd her. Familiekos i sofan. Elsk!

Klem til dere. :)

*

Marlene

tirsdag 20. desember 2011

DiY Knagg


Det finnes ikke fiiine pinner, sier Far.
Jo! Sier Mor. Denne pinnen var fiiiin. Tobias fant den i fjøra og såklart får han låv og dra med seg slike fiiine pinner hjem. Drittlei av den svarte stumtjeneren fra ikea, fant jeg på min egen knagg.
Lett som en fjert.
Noen perler fra Biltema, noen spiker, litt lim, hyssing og en fiiiin pinne.


Tredde perlene på spikeren og limte de fast. Lot de tørke og slo så spikerne i pinnen. Egentlig så fant jeg ut at det er likesågreit å vente med å lime på perlene til etter at spikerne er slått fast. Hvertfall om en ikke er så treffsikker.. Jeg slo løs igjen alle. *ler* Men tomlene er iallefall hele. ;) Det blir nok til at den skrus fast i veggen. Den er litt lealaus når den henger slik.
Syns den var søt jeg. ;)
Jaja, sa far, hvis det er så enkelt det skal være, så er det bare å gå ned i fjøra å finne mer. En som er glad for alt som er billig. Jeg er glad for alt som er hjemmelaget. Syns det er sjarmerende.


Ellers har dagen blitt brukt til bytur og gavebytting. Noen svibler er også kommet i hus. Da nærmer det seg jul gitt! Passet perfekt i et lite norgesglass. Potten "henger" akkurat på kanten slik at jeg fikk skrudd lokket over. Syns det bare ble fint at den rosa potta vistes gjennom. Søt stjerne fra nille jeg har blitt tipset om rundtomkring i blogglandia.
Jeg skal få tatt siste finishen i heimen de neste dagene. Fåreløbig har jeg en halvmalt bokhylle liggende midt på stuegulvet.. Siste strøk imorgen, så er maleprosjektet ferdig!! ...For denne gang. Dukker vel opp mer.. Men ikke før etter jul..

God tirsdagskveld, alle dere herlige mennesker.

*

Marlene

søndag 18. desember 2011

Når dagen er blå er allting godt

Det sier de. Blånissene.
Snøen som kom igår er nå bortevekk. Så her er det nå dårlig med blått, fint vinterlys som gir en slik fin tone på bildene. Men med litt justeringer på kameraet, så får vi frem en blå tone likevell.
Å ser du, stjerna mi?? Den laga jeg igår av pinnene jeg plukket med meg på min lille luftetur. Den ble slettes ikke værst I think. Slurva litt med å feste sammen, så når jeg skulle sette den opp og dandere litt, så datt noen pinner løs osv, så jeg måtte nok koste på litt mer ståltråd. Hihi.. Melkespannet skulle vel igrunn vært fylt med grankvister e.l. også igrunn. Eller har du noen tips til hva som kunne vært fint?

Dørkransen kjøpte jeg på julemarked 1. søndag i advent. Det gjør jeg hvert år. Den henger som regel til barnålene befinner seg på dørmatta mi istedenfor på kvistene....

Til slutt et par bilder av verdens herligste jentunge. I ny kjole før selskapet til Besta og før hun knabba en glass-tusj (til å tegne på glass/porselen) og tegna utover hele kjoleriet....(!!)
Mor har skura og skrubba men de førti flekkene sitter BOM fast. Jeg kunne lagt meg ned å grene. Flaks den var på 50% når jeg kjøpte den, hvis ikke hadde jeg hvertfall dødd litt..
Jeg har brukt alle tenkelige vaskemidler.. *River seg i håret*
Tips?

Vel. Nå skal jeg tenke meg litt om. Etter å ha sett artistgallaen på tv2 igår... Jeg skal vel ikke klage over en kjole med flekker. 38 barn i Ålesund får heller ikke julegaver av sine nærmeste forresten. Bor du i nærheten og har lyst å kjøpe et gave til et barn fra 0-18 år, så kan den pakkes inn, merkes med kjønn og alder og leveres på Varmestua, Giskegata 27, 6005 Ålesund. :)

Ellers har vi hatt en fin 4. søndag i advent. Bare kos. Og litt maling på meg. Begynner å se slutten nå. Kun en bokhylle igjen. Phjuuu..

Husk å kose dere med "Love Actually" kveld på tv3. Jeg har hørt det er en topp julefilm. Trooor kanskje jeg egentlig har sett den, men husker ikke helt.. Finner vel fort ut det når den begynner.

*
Marlene

lørdag 17. desember 2011

Lykke er

Lykke er...




...når snøen endelig kommer...

Marlene

fredag 16. desember 2011

Tror du jammen ikke

..jeg ble slått av 5 åringen i bilspill på Play Station.
Jeg trodde jeg var fobanna go`. 
Det var vel kanskje i "gamle" dager det.......  
Nå blir jeg vel nødt å smugspille til langt på natt.

Neeeeidaaaaa...
Idag gikk jeg meg en tur. Mellom regnskurene.
Plukket litt kvister og kongler. Tenkte jeg skulle prøve meg på en slik stjerne som så mange har laget.
Stay tuned for resultatet. ;) Konglene blir pyntet med litt her og der.
Kongler er koslig jo!

Jeg har ganske mange norgesglass på kjøkkenhylla mi til div tørrvarer. Kjempedekorative og nostalgiske synes jeg. Når jeg var på vei hjem fra TrHeim i helgen stoppet jeg på gjenbruks-butikken i Molde og kjøpte med meg enda flere. Blitt inspirert av alle som har brukt de til lys, vaser ol. og tenkte jeg også ville prøve. 
Jeg vet jeg har noen små hvite telyseglass, men de dukket ikke opp i øyeblikket så denne rustfargede fikk duge. Kanskje jeg må skaffe meg noen små kubbelys. Synes det ble rett så koselig jeg. Litt glitrende piperensere og hamp pyntet enkelt opp. Til slutt en liten gla`dymo. Nyanskaffet i TrHeim den også. Men L`en er dååårlig. Det irriterer meg. Jeg kjøpte den for en rimelig penge hos Clas Olhson, så jeg skal kanskje ikke forvente meg så mye, men tror jeg muligens kan klage. Bokstaven blir jo brukt i ganske mange ord har jeg funnet ut.... ;)

Velvel.
 Synes du Norgesglass er dekorative? 

Marlene

torsdag 15. desember 2011

My favorite

Pretty happy today!
I postkassa mi ramla det ned en hentelapp fra Pomp De Lux. VERDENS herligste nettbutikk med tidenes skjønnenste barneklær. Skulle tro jeg var sponset for å si dette, men neida, jeg er bare sånn passe over gjennomsnittet fornøyd. ;) *knis*
Det er masse tilbud inne på nettbutikken nå. 50% på alt! Tror jeg. Ikke langt unna iallefall. Og ikke var det dyrt fra før heller. Her har man mulighet til å skaffe de nydeligste klærne til lillegutt eller lillesnuppa til en rimelig billi penge.
Jeg tok selvfølgelig helt av... Man må jo benytte seg?

Kan ikke vente med at småtassene kommer hjem fra bhg, da skal det prøves! Tror jeg allerede har et par favoritter til minstesnuppa.
Oh Lykke!

***

Sjenken min er ferdigmalt. TATA!

Kremt. Ser at jeg kun har malt skuffene utenpå. Urutinert av meg å ikke lukke den skikkelig. Men det vises ikke når den er helt igjen ASSA. ;) *ler*
Det skjønne juletreet kjøpte jeg på julemarked i fjor. Det glitrer så fint der det står sammen med den sjarmerende engelen jeg fikk med pappa når han kom å feiret jul hos oss for 4 år siden. I år kommer han igjen, sammen med samboer og hennes to barn + svigerdatter.
Gledes!

Jeg er jo fremdeles ikke ferdig med maleprosjektene mine. Bare å hive seg i arbeid igjen. ;)

Marlene

tirsdag 13. desember 2011

Og vi maler og vi maler...


...Og det blir så fint og flott!
Å den som trodde en hadde nok å gjøre i disse juletider.......

Ikke jeg. Tydligvis.
Sjenken skal bli hvit. Og det tvert. Helst igår.
Jeg synes det blir nyyydelig.
Mangler bare 40 støk til. Iallefall 3.
Men HEI hvor det går! :)

Marlene

mandag 12. desember 2011

Home

...Sweet Home...
Godt å være hjemme igjen ja.
Hatt en finfin helg i Bartebyen. God mat, god drikke og herlige folk.
Kom ikke hjem før i ettermiddag, så huset står fremdeles litt opp ned. Gidder ikke så mye idag. Frister å ligge på sofaen. Småredusert. ;)
Litt nytt unødvendig er jo dratt i hus da. Frister å rive ut av handlenettene og begynne å sette frem med én gang, men tror vi venter til dagslyset kommer imorgen. Noen lekre hjerter i bark har fått kommet frem though. Kjøpt hos ting. MÅTTE jo bare ha. ;) Ellers ikke noe kjempeshopping.
Mest kos.

Ha en fin mandagskveld!
Marlene

torsdag 8. desember 2011

Julepresang


Ja-a.. Nå tar jeg med meg en god del julegaver og reiser først til Molde, så til TrHeim imorgen. Gavene er koslig pakket inn med gråpapir, sølvbånd, lilla- eller rødt bånd, glitrende snøkrystaller og søte englekort.
Elsker sitte å dille med slikt. :)


Litt snurt er jeg og. Jeg får nemlig ikke ny sofa i helgen.. Hmfr. Det er ingen bil vi kan låne, og økonomisk  sett var det like greit å vente. Trist, men slik er det vel bare. Men den som venter på noe godt? Tror jeg iallefall skal klare å lure med meg en godstol. Det er det sikkert plass til i bagasjerommet. Håper jeg. ;) 
Uansett, sofa eller ikke,  så blir det nok en trivelig tur med herlige folk. Legger igjen bloggen hjemme (stikker nok innom på telefonen though), men nytt innlegg kommer over helgen.

Ha en fiiiin helg allemann!
Klem Marlene

onsdag 7. desember 2011

Nommis

Idag sto det julegodis på planen. Dette har vi ikke laget før så nå var vi spent.
Først ut var peppermyntekuler. Supert for en mint-elsker som meg. ;) har også noen dyppet i sjokolade. Enda mer snadder.


Denne oppskriften gir ca 100 kuler. Jeg lagde bare halvparten.
Melk og mel kokes sammen til tykk grøt og avkjøles godt.
Ha i peppermynteolje og melis (og evnt farge). Knas sammen til en deig. Trill deigen til små kuler eller ønsket form.

Voliá!

Så var det marsipan. Hjemmelaget. Det var jo kjempe enkelt! Og med ferdig mandelmel så gikk det jo ganske så fort..

Marsipan

500 g. melis
500 g. malte mandler
3 eggehviter
1/2 ts sitronsaft

Melis og mandler blandes godt. Tilsett egg og sitronsaft. Eltes sammen til en deig. Lag ønskede former og dypp i smeltet sjokolade. Nom nom nom. :)

Nå skal jeg mikse sammen kokosmakroner og nøttetopper i full fart før jeg finner soffan. Det er så fort gjort.
Imorgen reiser jeg til TrHeim. Yey!!
Kosejuletur. Min kjære og jeg + 2 vennepar. Gleder meg som en unge. Selvfølgelig blir det...
IKEA....! Jeg ska jo ha NY soffa! Håper jeg. Vi fikk ikke låne den bilen vi skulle likevell, så jeg håper vi finner en vi kan bruke istedenfor.
Noen som vet om det er søndagsåpent på Ikea i TrHeim btw? 

Ha en fin onsdagkveld allemann!
Og tusen TAKK for alle fine hilsner. Det er sååå koslig! :) 

Marlene


tirsdag 6. desember 2011

Craft with Kids - JingleBells

De søteste bjeller er kjempe enkle å lage!

This is how it goes:

Begynn med en eggekartong. Klipp ut "bjellene" i midten av kartongen, de som stikker opp mellom eggene.
Så er det bare å male i den fargen man ønsker.


Vi brukte akrylmaling. Dekker godt, tørker fort og er vannbasert. Fordel med unger som griser no fælt.
Strø over glitter før malingen tørker.

La de tørke en liten stund. Rist av overflødig glitter.
Så må vi lage bjelledingsen inni. Vi brukte tynn smykke-strikk. Tré en stor perle ca midt inn på tråden og knyt perlen fast så du får en dobbel tråd. Tré noen flere perler oppover den doble tråden. Når den er lang nok bruk en nål og stikk igjennom toppen fra innsiden. Dra tråden gjennom så bjellen "henger" i perlene. Knyt de to trådene sammen så det blir en løkke. 

Vi har perler fra Bitema. Billige og fine. Alle farger og fasonger.

Da er det bare å henge bjellene der du måtte ønske. Fint med en sløyfe i toppen også.

Vi flytter de nok over på juletreet når den tid kommer.
Synes de er kjempeskjønne jeg. Grei pyssel en mandags ettermiddag. :)
Jeg har lovet eldstegutt at vi skal "gjøre noe" hver dag. Han er skikkelig glad i bordaktiviteter og denslags. Det varmer jo mors hjerte siden jeg er veldig glad i det selv. Pjaske med forskjellig. Idag lurer jeg på om vi skal lage noe spiselig. Risboller kanskje? Om det er det det heter. Har en pose med puffet ris i skapet. 
Noe skal iallefall lages!

Ha en finfin dag.
Marlene

Ps: kaller jeg dette en DiY forresten..? Er ny på dette jeg... ;)

mandag 5. desember 2011

No nytt


Det er alltid gøy med noe nytt. Når man har laget det selv, er det nesten ekstra stas. Stormen herjer fremdeles ute, all snøen er regnet (blåst) bort og jeg koser meg inne. Det eneste som frister er å sitte under pleddet å hekle.


Jeg har ofte fått tilsnakk av min kjære fordi jeg samler på altformye. Tomme glass av alle slag tok opp nesten et helt skap på kjøkkenet før jeg tok julevasken og fikk ryddet alle i en kasse på boden. "Jeg kan vel alltids få bruk for de engang" har jeg tenkt.. Å Hey! Hva har vi her?
De søteste telysestaker.
Kjempe enkle å hekle og det er fort gjort! Perfekt for meg. :)


Mitt siste maleprosjekt forresten. Her går det fort unna. Blod på tann, eller no slikt. Jeg er en av de mange mange som falt heeelt for bohus-serien bombay for flere år siden. Har kvidd meg litt for å male de, om det ble bra. Nå heiv jeg meg i det. Bordet først. Jeg ble veldig fornøyd. Planen er jo egentlig å kjøpe nytt. Men nå kan vi utsette det litt. Nå står det igjen sjenk, bokhylle, kistebord og vitrineskap. Oh. Heldigvis tørker malingen fort. Bruker Trestjerners Gulvmaling i eggehvit. God å male med, dekker godt og er veldig slitesterk. Perfekt for bord. Brukte denne også på spisestuen for en stund siden. Resultatet ble kjempe bra.

Ha en finfin mandag!

Marlene

In the dark

Igårkveld satt jeg her og pusla med fotoboka til Jentungen. Hørte stomen suste ute og vinduene var dekket med snø. Plutselig ble det svart. Nesten iallefall. Jeg hadde tent meg et lys på kontorpulten. Så da satt jeg her da. Strømmen kom fort tilbake, men gleden var kortvarig og når jeg akkurat hadde fått på pcn igjen, ble det svart nok en gang. Orket ikke skru den på igjen. Ikke var det vits i å slå opp Mac`en heller, for uten strøm - ingen nett. Det var vel bare å legge seg.

Når jeg våknet idag var det like svart som da jeg la meg. Men fins det noe kosligere? Stearinlys over hele stua og kjøkkenet. Fyr i peisen. Sofakos med mann, barn og kaldendergaver under pleddet i sofaen. Ingen lyder, ingen tv.. Bare oss. Og masse stearinlys.

lørdag 3. desember 2011

Jul på kjøkkenet

Mer julete enn rødrutete kjøkkengardiner er det vel vanskelig å få det. ;) 


Mangler bare snø ute. Istedenfor storm.. Fy jeg er lei dette været.
*Ønskerseghvitjul*